Hold dig fashionabel på vandreturen

Flotte kvinder på vandretur

At komme ud og vandre er en dejlig måde at komme ud i naturen, samtidig med at man får en masse dejligt natur. Men alt for ofte må man nøjes med slidte t-shirts, håret i en rodet knold og vandrestøvler i en meget uheldig farve og stil. 

Hvis man generelt er en person der går op i dit eget udseende, så kan det virke lidt surt at du må nedprioritere dette, når du skal på vandretur. Men det behøver nu ikke at være sagen. Det er muligt at se nogenlunde præsentabel – endda fashionabel – ud, når man er på vandretur. Læs med for mere. 

Kvinde på vandretur

Føl dig bedre tilpas, når du ser bedre ud

Lad os starte med kort at besvare hvorfor man overhovedet skal gå op i udseendet, når man vandrer. Svaret er enkelt; når man ser godt ud, så føler man sig også bedre tilpas. 

Det er noget næsten alle mennesker kan genkende. Og hvis du generelt går op i dit udseende, så er det formentlig allerede noget, som du har opdaget. Du kan føle en del mere selvtillid, hvis du føler du viser dig frem fra din bedste side. Og ens selvværd kan faktisk tage et slag, hvis man render rundt og ligner noget der er løgn. 

Det er ikke noget krav, at du skal ligne en filmstjerne når du render rundt på øde stier og lignende. Men hvis du vil se så godt ud som muligt, så er det også en mulighed. 

Kvinde ude at vandre

Find muligheder på nettet

Det kan være lidt svært at finde frem til noget flot vandretøj og lignende, som samtidig ser nogenlunde ordentligt ud. Selv hvis du har en lokal butik, som sælger vandreudstyr, så vil det meste af det være i en meget…. praktisk stil. Det er først for nyligt, at der er kommet nye stemmer til i branchen og mere fokus på, at man altså også skal se lidt pæn ud. Men det er stadig begrænset, hvor meget de lokale butikker ligger inde med. 

Det kan derfor være en god ide at gå på nettet for at finde det i stedet for. Alt afhængigt af hvad du mangler, så behøver det heller ikke at være specifikt vandretøj som du får fat på. Måske du kan finde nogle flotte shorts på Fashionbox, som du kan tage med på turen og som samtidig beskytter inderlårene? 

Dermed ment er det naturligvis vigtigt at du samtidig tænker praktisk, når du vælger dit tøj. Det skal stadig være tøj og udstyr, som du kan holde ud at gå med og bruge på din vej. Det kan godt være nogle stramme hotpants ser flotte ud på modellen. Men hvor mange kilometer kan du egentlig gå med dem, før du bare har lyst til at tage dem af og gå med numsen bar?