Initiativer til at skabe en sundere hverdag for dine medarbejdere

Driver du en virksomhed, hvor du har en del medarbejdere? Måske går du generelt meget op i dine medarbejderes trivsel og velvære og ønsker, at virksomheden skal bidrage til et arbejdsmiljø, der fordrer trivsel? I det tilfælde er et vigtigt element sundhed – gode initiativer på arbejdspladsen, som gør det lettere for dine medarbejdere at have en sundere hverdag. Hvis du savner inspiration til hvilke initiativer, du kan tage, kan du læse med her.

 

Benyt en sund frokostordning i Herning

Du kan med fordel overveje at investere i en god og næringsrig frokost til dig og dine ansatte. Der findes forskellige firmaer, for eksempel Le Menu i Herning, som hjælper dig med at få et overblik over en masse muligheder for frokostordning herning og hvordan du nemt får leveret maden til din virksomhed som catering.

Frokosten er en vigtig del af arbejdsdagen, og fordi de fleste medarbejdere vil benytte sig af en god frokostordning, kan du påvirke de ansattes sundhed ved at vælge en sund frokostordning i Herning.

Initiér motionselementer i løbet af arbejdsdagen

At indlægge en pause af og til, hvor medarbejdere kommer væk fra kontorstolen og bevæger kroppen lidt er et andet initiativ, som kan påvirke sundhed og fysisk velvære blandt dine kollegaer. Du kan for eksempel invitere til en 15 minutters pause i løbet af arbejdsdagen, hvor alle rejser sig og laver nogle korte øvelser eller lignende. Man kan hurtigt få en dårlig arbejdsstilling og falde sammen over computeren, når man arbejder på kontor hver dag, hvorfor det er vigtigt at forsøge at bryde den dårlige vane.

 

Husk at lufte ud

En anden forandring, som er nem at påvirke, er at sikre luftkvaliteten. Når der sidder mange medarbejdere sammen på en kontor hele dagen kan luften blive dårlig, hvorfor det er vigtigt at sørge for at lufte ud i løbet af dagen.