Træn med barnevognen i din barsel

gå med barnevognen

Du er netop blevet forælder, og du føler måske ikke der er nok timer i døgnet, til at få trænet. Men hvorfor lade det være en hemsko?

Med barnevognen får du en god træningsmakker, som kan bruges næsten alle steder. Du kan f.eks. tage en tur i skoven, og nyde den friske luft. Der plejer som regel at være bakket terrin, så du får pulsen godt op, selvom du bare går med barnevognen.

Det er den perfekte måde at komme tilbage i form efter du har født. Det kræver hård genoptræning, at komme sig oven på en fødsel, derfor er nogle lange gåture med barnevognen en rigtig godt ting.

Klæd din baby på til tur

Nu nærmer vi os naturligvis sommeren og varme temperaturer, men der kan godt være kolde dage og aftenener, hvor det er vigtigt at svøbe din baby godt ind dyne og tæpper. Hvis du har en stor barnevogn, kan du med fordel også lægge din babynest ned i den. På den måde ligger din baby mere sikkert, hvis træningen kommer til at gå vildt for sig.

Du kan evt. køre nogle intervaller, hvor du skiftevis går/ smålunter i et højere tempo, for at få pulsen op, og går i et laver tempo eller tager en slapper på en bænk.

Det er yderst effektiv træning, og vil gavne dig til den dag du igen skal starte på at løbe nogle småture, eller ned i det lokale fitness center.

En bonus for både dig og baby

Ikke nok med, at du får rørt dig, så er det også bare guf for en nyfødt at gå ture. Det får god frisk luft, de bliver vugget og vendt til køreturer, som kan være til gavn senere, hvis du skal have dit barn i en bil i længere tid. Derfor undgår du at de bliver køresyge, men det er en anden snak.

Den gyngende fornemmelse får alle babyer til at sove, så det er alletiders mulighed, for at få dæmpe gemytterne for din baby, når den ikke gider sove, og du lige har brug for et afbræk.