Tips til at komme i form til sommeren

Er du i gang med at planlægge sommerferien og vil du gerne være bikiniklar? Her får du nogle simple tips, som du kan inkorporere i din hverdag, der kan være med til at komplimentere din træning og gøre dig helt klar til sommer.

Invester i en el cykel

Foråret nærmer sig, dagene bliver længere og temperaturen stiger. Det betyder, at der ikke længere er nogle undskyldninger for at tage bilen frem for cyklen på arbejde. Hvis du heller ikke ønsker at møde op på arbejde helt dækket i sved, eller bare vil have lidt ekstra hjælp til bakkerne, så kan du med fordel investere i en el cykel. En el cykel er en fornuftig investering, som du vil sætte pris på i mange år fremover. Det er væsentligt billigere at tager el cyklen fremfor bilen, da du både spare penge på benzin og forsikringer. Derudover er det både sundere for dig og miljøet, hvis du vælger en el cykel. Der er mange forskellige el cykel dame modeller, og du kan nemt finde en cykel, der passer lige til dig. Ønsker du at finde flere informationer om el cykler, så tjek https://elcykeldame.dk/.

Få nok søvn

Du har nok allerede hørt det en million gange, men det er utrolig vigtigt at få nok søvn om natten. Ikke bare for din koncentration og evne til at komme gennem dagen, men også for dit helbred. Det er faktisk lige så vigtigt at få de anbefalede 8 timers søvn om natten, som det er at spise sundt og træne regelmæssigt.

Brug en mindre tallerken

Det kan være svært at være på diæt, men vi har fundet et trick som kan gøre det lidt nemmere. Du kan nemlig snyde dig selv til at spise mindre ved at bruge mindre tallerkener. Det sker ved at ”snyde” hjernen til at tro, at du har spist mere, end du reelt har. Da tallerkenen ser lige så fyldt ud som tidligere, fordi tallerkenen er mindre, kan du faktisk blive lige så mæt af en mindre portion. En anden ide du kan afprøve er at spise langsommere. Hjernen, og i forlængelse øjnene, spiller en stor rolle når vi spiser. Du har nok hørt udtrykket, ”spise med øjnene”. Det er ikke helt løgn. Det kan godt tage noget tid for hjernen at registrere, at du har fået nok at spise, og det kan derfor hjælpe at spise lidt langsommere. På denne måde vil du registrere, at du er mæt, før du har færdiggjort din tallerken.