Tag dine børn med ud og opleve Danmark

cykelferie med børn

Når der skal vælges feriedestination, går mange udenom Danmark. De fleste skynder sig ud og se andre europæiske lande, og man glemmer, hvilke oplevelser, det faktisk er muligt at få uden at forlade landets grænser. For børnefamilier har Danmark faktisk mange gode oplevelser, hvor børnene får en masse gode oplevelser. Nogen af disse oplevelser beskrives mere detaljeret på gladbarn.dk, men i denne artikel fremhæves lidt af attraktionerne.

Billige oplevelser i Danmark

Hvis budgettet er stramt, eller man bare ikke har behovet for at bruge mange penge på ferien, så er der en masse oplevelser i Danmark man kan opleve for ganske få penge. I de fleste danske byer, er der en legeplads, hvor børnene kan hygge sig i mange timer. At der er legepladser i de fleste byer, betyder at du kan få nye oplevelser ved at tage børnene med på en legeplads i en anden by.

Forlystelsesparker er børnenes store hit

Hvis budgettet tillader lidt mere, er der i Danmark mange gode forlystelsesparker. Her kan børnene slippes løs og prøve en masse forskellige forlystelser. Her er der oplevelser for børn i alle aldre. Hvis det ønskes at holde budgettet for turen lidt nede, så er det en mulighed at medbringe mad og drikke selv, fremfor at købe i parken.

Der er utrolig mange forskellige forlystelsesparker, der er værd at besøge i Danmark. Nogle af de mest populære er Tivoli i København, Bakken, Djurs Sommerland, BonBon-Land og Fårup Sommerland. Disse forlystelsesparker er spredt over hele landet, hvilket betyder at transporten ikke behøver være en hindring for at komme til en af de nævnte steder.

Der er også mange attraktioner med dyr

Det er en kendsgerning at de fleste børn elsker at se på dyr. Derfor er zoologiske haver et oplagt valg, hvis man gerne vil glæde sine børn. Der er både store og små zoologiske haver i Danmark, og igen er disse spredt over hele landet. I zoologisk have kan man opleve alt fra små kaniner til kæmpe elefanter. Hvis man tager børnene med i Givskud Zoo, er der endda mulighed for at gå eller køre blandt dyrene. Børnene vil fx elske en køretur ind mellem de farlige løver.

Danmark er også kendetegnet ved regn. Heldigvis findes der derfor også indendørs dyre attraktioner som fx Randers Regnskov. Her går man inde i store kupler og kan opleve dyrene helt tæt på. Man kan se dyr fra flere verdensdele som Afrika og Asien, og en tur i Randers Regnskov er derfor også en lærerig oplevelse for børnene.