Sov ude i naturen på en god topmadras

Sov ude i naturen

Selv om du er et naturmenneske, og du sætter stor pris på udelivet og at være åben himmel, så gør det ved ikke noget, at du kommer til at sove på lidt luksus? Tænker du også sådan, at kan det være, at du skulle pakke en let topmadras med, næste gang du skal på et outdoor-tur med overnatning.

Det kan du gøre, uanset om du er ude i vildmarken eller ligger i telt eller shelter hjemme i din egen baghave. Dermed kommer du bogstaveligt talt til at ligge som en drøm, og du kommer samtidig til at skåne din ryg bedst muligt.

Skån din ryg

Det fedeste ved at overnatte ude i naturen er jo først og fremmest den friske luft og fornemmelsen af at være en del af naturen. Det giver en oplevelse af frihed og af noget oprindeligt. Nogle synes, at det hører med til at sove udenfor, at du får ret ondt i ryggen. Selv om det måske nok kan være lige så charmerende som 100 myggestik, så er det faktisk ikke nødvendigvis en del af outdoor-pakken.

Med mindre du foretrækker at ligge på den bare jord, så er det ret komfortabelt at have et underlag at ligge på. Det kan være i form af et liggeunderlag, en luftmadras, et tæppe eller en madras. Det kommer lidt an på, om du er på farten, eller om din soveplads er af en mere permanent karakter. De fleste synes i hvert fald, at det er rart med en form for underlag at ligge på.

Dels er det klart mest komfortabelt, og dels så skåner det din ryg at den har en ordentligt underlag at ligge på om natten. Det er fint med et liggeunderlag eller en luftmadras, men det kan faktisk blive endnu bedre end det, hvis du lægger en god topmadras oven på det. Det gør en markant positiv forskel på din liggekomfort.

Læg en topmadras øverst

Du kan toppe komforten på dit leje ved at lægge en god topmadras øverst. Uanset hvilket underlag du har nederst, så vil en god topmadras være helt optimalt at have lige under dig. Har du det, så kommer du til at ligge som en konge ude i det fri. Hvis du klikker på dette link, så kommer du over til en topmadras test. Her bliver du præsenteret for nogle af de bedste topmadrasser, og så kan du læse mere om, hvad der gør en topmadras god, samt se hvilken topmadras der er kåret som bedst i test.

Måske kan mindre end de bedste modeller gøre det, men med en god topmadras vil din ryg bedre kunne holde til at sove på et beskedens leje. Døjer du med rygproblemer, eller vil du undgå at få det, så tag en topmadras med udenfor, når du skal sover derude.

Der findes topmadrasser i mange forskellige kvaliteter. Der kan også være forskel på, hvor meget sådan en madras vejer. Hvis den er alt for tung, vil den nok være bøvlet at have med ud i naturen. Så er en lettere og tyndere topmadras nok nemmere at bære og at håndtere.

Vælg den topmadras, som er bedst og mest handy, når du skal sove på den ude i naturen.