Sådan vælger du den rette pull up bar til at træne med udenfor

pull ups i skoven

Vil du gerne i gang med at træne med pull up bar udenfor, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker i forhold til, hvilken pull up bar der vil være den rette for dig. Læs mere om de forskellige faktorer, som det er vigtigt for dig at se på herunder.

En pull up bar er en virkelig god måde for dig at træne. Du bruger udelukkende din egen kropsvægt, men vil alligevel hurtigt opleve, at du bliver langt stærkere, end du var tidligere. Hvis du godt kan lide at træne i din have, er det derfor oplagt for dig, at du har en pull up bar der.

Du kan vælge mellem flere forskellige former for pull up barer. Derfor skal du selvfølgelig tænke lidt over, hvilken form for bar der vil være den helt rette for dig. Vi kommer med nogle detaljer her, som du bør tænke over.

Flytbart stativ eller fastspændt pull up bar?

Du kan få hele stativer, som du kan bruge til at udføre pull up øvelser i. Stativet kan du forholdsvis nemt flytte rundt på, hvilket selvfølgelig er praktisk, hvis du skal holde en havefest eller lignende, hvor du har brug for den ekstra plads i haven.

Du kan dog også vælge en fastspændt pull up bar. I det tilfælde vil du typisk bygge et stativ, som baren kan være i. Fordelen ved det er, at stativet kan bruges til flere formål. For eksempel er det oplagt, at børnene bruger det i deres leg, når du ikke bruger det til træning.

Vil du helt undgå et stativ, kan du selvfølgelig også sætte din pull up bar fast mellem to bygninger. Står dit skur tæt på din bolig, kan det være, at du kan sætte pull up barren fast i mellemrummet.

Læs mere om forskellige former for pull up barer på https://pull-up-bar.dk/

tag pull up i naturen

Vælg pull up bar, der kan klare at være ude

Udover hvilken form for stativ du gerne vil have til din pull up bar, er det også vigtigt, at du sørger for at vælge en pull up bar, der kan holde til at være udenfor. Vind og vejr kommer selvfølgelig til at påvirke din pull up bar, og det er irriterende for dig, hvis du hele tiden skal flytte den i tørvejr, så den er beskyttet.

Du kan finde pull up barer i flere forskellige former for materialer og kan dermed nemt finde det mest holdbare. Dermed er du sikker på, at du kan have glæde af din pull up bar i så lang tid som muligt.

Maxbelastningen er også vigtig

Endelig skal du selvfølgelig også tænke over, hvor mange kilo din pull up bar skal klare. Altså hvor meget maxbelastningen må være på. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor meget du vejer, og hvor holdbart det stativ, du bruger til den, er.

Der er altså en række faktorer, som det er vigtigt for dig, at du er opmærksom på, når du skal vælge en pull up bar. Hvilken bar, der er den rette for dig, handler dog i sidste ende om, hvad dit behov er.