Sådan laver du kaffe i ødemarken

kaffe i naturen

Der er mange, der godt kan lide livet ude i naturen. Det kan komme til udtryk gennem eksempelvis vandreture. Når man gør det, er det afgørende, at man tager hånd om sig selv og sikrer, at man får en vis portion energiindsprøjtning undervejs. Der er få bedre ting at få fornyet energi på end ved at få energi gennem kaffe. Vi vil her fortælle, hvordan du laver kaffe i ødemarken, og hvorfor det er så belejligt med instant kaffe.

Det er ikke svært at lave instant kaffe

Det at lave instant kaffe i det fri er ikke særlig svært. Alt, du behøver, er en gryde, hvor du kan have kogende vand i og så selvfølgelig også et bål, hvor varmen kan komme fra og koge vandet.

Her er, hvad du skal gøre:

  1. Hav din kop klar. Du skal også være udstyret med en teske.
  2. Hav kogende vand klar, som du skal bruge om lidt.
  3. Tag kaffe og eventuelt sukker frem.
  4. Bland instant kaffe og sukker sammen i koppen.
  5. Hæld kogende vand på din teske.
  6. Hæld det kogende vand i din kop.
  7. Rør rundt i koppen i cirka et minuts tid. Når du har gjort det, vil du se, at kaffen begynder at få sin sande farve og form frem – har du tilsat sukker, vil det også være en del af koppen.
  8. Hæld dit kogende vand i koppen.
  9. Rør rundt.

Det er op til dig at lave kaffen, som du vil have den. Skal den være tynd eller tyk? Hvis du gerne vil have, at kaffen skal være tykkere, skal du hælde mælk i. Foretrækker du, at den er tyndere, skal du hælde mere vand i.

Når du har lavet kaffen, som du vil have den, er den klar til at blive drukket. Simpelt, ligetil og meget praktisk at have med at gøre. Også i naturen. Du kan med fordel også bruge trangia, som er et kogesæt, du kan tage med ud i naturen.

Derfor er instant kaffe en succes

Instant kaffe er en succeshistorie, fordi det kan laves så hurtigt. Smagen er væsentligt bedre, end hvad man kunne forvente. Det er en smagsoplevelse lidt som almindelig kaffe, og så kan man selvfølgelig selv tilberede den, som man vil.

Instant kaffe er også populært på markedet, fordi det er lavet med det formål at sikre, at det at lave kaffe kan gøres så nemt som muligt. Med instant kaffe er der ikke overladt noget til tilfældighederne – det er dig, der står for tilfældighederne.

Instant kaffe på naturtur er en gave

At have instant kaffe med på vandreturen eller naturturen er altid en god ide. I vil på den måde være sikret, at I har et godt energiboost ved jer, som I kan indtage, når I vil. Det er ikke særlig svært at tænde et bål, og I har reelt kun brug for kop, vand, instant kaffe, noget at koge vandet på og eventuelt sukker og mælk.

Når I er færdige med at drikke instant kaffe, er det ikke svært at drikke det igen. Det kræver blot, at I vasker koppen i hånden.