Sådan holder du dig varm på teltturen

telt

Flere og flere dansker har fået øjnene op for at sove ude i naturen. Det kan man enten med en campingvogn, hvor man sover på en campingplads, men man kan også sove i shelters eller sove i et telt. Uanset hvilken form for overnatning, at man vælger, så er det ofte det at være tæt på naturen, der betyder noget. Flere og flere vælger at pakke en lille rygsæk med de mest basale ting, et liggeunderlag og en sovepose og så drage af sted til et shelter eller med et telt bagpå.

Et godt liggeunderlag

Hvis man vælger at sove i telt, så er der flere måder hvorpå, at man kan holde sig varm. Det kan hurtigt blive koldt at sove i telt, hvis man ikke har de rigtige ting med. Det første er at have et godt liggeunderlag. Der findes liggeunderlag, der ikke fylder særlig meget, når de er foldet sammen. Liggeunderlag er fx nemme at have med sig, hvis man kører på motorcykel eller cykel. Men man kan også vælge en luftmadras. De fylder heller ikke særlig meget, når de er foldet sammen. Men de er gode at have med, hvis man fx er i bil, hvor man har rigeligt med plads. Med et godt underlag, så er man sikret fra kulden, der kommer op fra jorden af. Det kan hurtigt blive en kold fornøjelse, hvis man kan mærke kulden fra jorden af. Hvis man først er blevet kold, så kan det være svært at få varmen igen.

Find en god flyverdragt til damer

Hvis man er rigtig kuldskær, så kan man have brug for noget mere for at holde varmen. Der kan en lækker flyverdragt til damer være en god ide. Hvis man fx leder efter en flyverdragt til en dame, så kan man på internettet søge flyverdragt dame, så kommer der mange gode muligheder op for en flyverdragt til damer. En flyverdragt er med til at holde en varm. Man er tør og varm fra top til tå. Det er en god ting at have med, når man sover i telt, og hvis det stadigvæk er koldt udenfor. Man kan eventuelt sove med den om natten for at holde varmen. En flyverdragt kan også bruges til alt muligt andet. Hvis man fx skal ud og kælke med ens børn, så kan det være godt med en flyverdragt.

En god sovepose

Det er vigtigt at finde en god sovepose, som også kan holde en varm. Den holder på mange punkter en mere varm end en dyne. Når man kravler ned i soveposen, så er der lukket omkring ens krop. Og dermed bliver den holdt varm. Ved en dyne, der kan der komme luft ind fra alle sider, og det kan være med til at give kulde. Dermed kan det være svære at holde varmen med en dyne på trods af, at den er tykkere end en sovepose. En sovepose fylder heller ikke særlig meget. Den er derfor nem at have med, hvis man er på en cykeltur og gerne vil overnatte i et telt.