Sådan bliver du klar til en aktiv campingferie

Camping

Alle undersøgelser og statistikker siger det samme; vi danskere elsker at campere.

Hvert år drager mange hundredetusinde danskere på campingferie, hvor der leges, tilberedes god mad på grillen og hygget til langt ud på natten. Ferieformen tiltaler ikke kun den fødte campist, men også den aktive dansker, som har erfaret, at man sagtens både kan spise sundt og motionere på en campingferie. Ingen siger jo, at aftensmaden nødvendigvis skal bestå af grillpølser, flødekartofler og hvidt brød.

Du kan ved at læse denne artikel blive klar til en campingferie ud over det sædvanlige. Campingferien skal nemlig stå i sportens og helbredets tegn. Er du frisk på det?

Få de sidste campingmøbler og campingtilbehør på plads

Er du en erfaren campist, så ejer du sandsynligvis allerede en masse forskellige campingmøbler og campingtilbehør, som du kan bruge år efter år. Desværre vil man fra tid til anden være nødt til at købe nye møbler og nyt tilbehør, når det gamle bliver forældet, går i stykker eller af andre grunde trænger til at blive udskiftet.

Er du både kvalitets- og prisbevidst? I så fald bør du shoppe campingmøbler og campingudstyr fra wecamp – et fremadstormende mærke inden for campingartikler. Mærket forhandles bl.a. på nettet, hvor der næsten er garanti for en god handel. Nedenfor finder du en liste over det mest uundværlige tilbehør og møbler til campingferien:

  • Grill
  • Køkkenartikler
  • Spejl
  • Markise
  • Køletaske
  • Undervogn
  • Cykelholder
  • Campingstole
  • Campingbord
  • Drømmesenge

Udvid evt. listen, hvis du mener, at vi har glemt noget. Det er meget individuelt, hvad man betragter som henholdsvis must-haves og nice-to-haves. Af følgende grund bør du udarbejde din egen indkøbsliste / ønskeliste.

Glem ikke træningsudstyret

Der er rig mulighed for at dyrke sport og motionere på en campingferie.

På de fleste campingpladser er der faktisk mulighed for både at svømme, spille tennis, dyrke yoga og meget andet. Derfor er der ingen lovlig undskyldning for ikke at holde sig i form. Er du hverken til svømning, yoga eller tennis, så kan du med fordel tage dit eget træningsudstyr med. Du kan for eksempel medbringe en gymnastikmåtte, så du kan udføre forskellige træningsøvelser under åben himmel. Det er også oplagt at tage sjippetov og hulahopring med, da dette træningsudstyr ikke fylder alverden.

Du kan med fordel lokke din udkårne og børn med til at motionere, så I er fælles om det og dermed kan motivere hinanden. Dette vil gøre det lettere at trække i sportstøjet og give den gas.