Roligan udstyret når du skal med til kamp

Roligan udstyret

En landskamp kræver det helt rette roliganudstyr. En landskamp på hjemmebane kræver endnu mere roligantøj – og outdoor tøj, når den danske regn sætter ind. Parken skal lyse rødt og hvidt, når de danske drenge løber ind på banen til den første kamp i sommeren 2020. Og hjemme i stuerne skal klaphattene og vikingehornene også pryde os.

Der er meget at fejre når sommeren melder sin ankomst – men inden da, skal vi have investeret i det helt rette tøj og tilbehør. I år er det stort, så det skal vores beklædning også være. Det er ikke nok med en rød eller hvid bluse – vi skal gå all in i år, så vi kan hjælpe landsholdet til endnu et EM trofæ.

Vor stolte Dannebrogsflag

Der er intet som at høre ‘Der er et yndigt land’ på hjemmebane. Hvorfor ikke gøre det med et Dannebrogsflag svøbt omkring dig? Flaget symboliserer så meget for vores land, og de andre fans vil aldrig være i tvivl om, hvilket land du er fra – også selvom både Rusland og Belgien, fra vores gruppe, spiller i rødt.

Man kan også pynte hjemmet med et stort flot Dannebrogsflag over sofaen eller tv’et. Det sætter virkelig en i stemning. Ellers finder der et hav af guirlander med Dannebrog på. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan vi kan fejre EM.

Et helt særligt EM

Der er ingen tvivl om, at dette EM bliver et helt specielt et for os danskere. Forhåbentlig kan de danske drenge bringe endnu et trofæ hjem, men selv hvis ikke de gør, så vil vi kunne huske dette mesterskab for den kæmpe fest, der kommer til at være i Parken.

Ikke nok med, at vi i Danmark skal være værtsnation, skal hele 12 lande i alt være det. Finalen afholdes på Wembley Stadion i London den 12. juli, men inden da skal tre af gruppespil kampene spilles i København. Vores gruppe er splittet mellem Rusland og Danmark, og derfor vil kampene foregå i henholdsvis Skt. Petersborg og København. Det bliver en fest uden lige, som man for alt i verden ikke vil misse. Måske man skulle tage ferie i de uger?

Roligantøj og outdoor-tøj til store og små

Fællesskabsfølelsen bliver uden tvivl forstærket, når vi alle går klædt i de samme farver. Har man ikke en landsholdstrøje, så er der stadig masser af muligheder. Man kan ikke gå galt i byen med den gode gamle klaphat. Den virker hver gang. Ellers kan du få fingrene i et jakkesæt fyldt med små Dannebrogsflag.

Du kan også iklæde dine børn de sødeste kostumer i røde og hvide farver – men husk at anskaffe et regnslag eller lignende, den danske sommer er jo ikke altid helt stabil. Så vil de også være helt klar til at fodboldens fest, som starter i juni 2020. Det bliver rigtig stort.