Prøv noget nyt: træn udenfor

udendørs træning

Vi har lige gennemgået den varmeste sommer i mands minde. Det har været så varmt at det eneste mange har kunne holde til, det var at ligge på stranden og eventuelt tage en hurtig dukkert i vandet. Det betyder at mange folk ikke har fået trænet så meget som de måske plejer. Det lokale fitnesscenter har ikke virket særlig attraktivt, og selv træning i det fri har været en udfordring på grund af varmen og den stærke sol.

Men det er på tide at komme i gang igen. Mange folk oplever efter en længere periode at det kan være svært at vende tilbage til deres tidligere rutiner. Det er er simpelthen svært at komme i gang igen. Det findes der råd for, og et af de bedste råd er at prøve noget nyt. Når nu man har været vant til at være ude i det gode vejr, så kunne de måske være en ide at forsøge sig med udendørstræning.

Det er der mange måder man kan gøre på. Der er naturligvis de traditionelle hvor man tager en løbetur eller hopper på cyklen. Disse er ting som er rigtig god, specielt for kredsløbet, men hvis man ønsker at opbygge muskelmasse, så skal man have fat i nogle andre remedier.

TRX er en revolution for udendørstræning

Hvis man vil tage sin træning til et højere niveau, men man gerne vil gøre det udenfor, så er TRX systemet en rigtig god løsning. Med disse kan man lave stort set alle de øvelser man har brug for, for at opbygge muskler. Du kan læse nogle gode tips her: http://www.motion-online.dk/trx-udstyr/.

Det gode ved disse er at de anvendelige for alle. Man beslutter selv hvor hårde øvelserne skal være, og i forhold til at træne udenfor, så er de perfekte. Så længe man kan finde et sted at spænde dem fast, så kan man bruge dem stort set overalt.

Din kost er vigtig når du træner

De fleste har hørt at kosten er ligeså vigtig som træning. Faktisk for man meget lidt ud af sin træning hvis ikke man samtidig spiser ordentligt. En af de ting som vi tit ikke spiser nok af, er fisk. Fisk er meget sundt, og det er de ikke mindst på grund af de gode fedtstoffer som man finder i dem. Hvis man har svært ved at spise fisk, så kan man eventuelt supplerer med fiskeolie. Læs mere her: http://www.motion-online.dk/fiskeolie/.