Planlæg en uforglemmelig herretur i sportens tegn

Aktive mænd i naturen

Er du og din vennegruppe også vilde med herreture og sport? Dette er to vældig populære ting hos langt de fleste mænd, og disse to ting kan naturligvis kombineres. Her vil du få to gode idéer til aktiviteter, som du kan lave sammen med gutterne.

Disse specielle dage sammen vil ikke blot blive sjove. De vil også skabe minder for livet, så hvis du er klar på dette, så bør du tage drengene under armen og afholde en uforglemmelig herretur i sportens tegn.

Hvis du vil læse flere interessante artikler, som egner sig til den moderne mand, så kan du læse mere her.

Tag gutterne med til klatring

Er I vilde med højder og action? Så er klatring lige noget for jer. Der findes efterhånden mange steder landet over, hvor det er muligt at klatre på klatrevægge med forskellige sværhedsgrader.

Her er der både mulighed for at konkurrere mod sig selv og mod ens venner, så hvis du gerne vil finde ud af, hvem der er den bedste klatrer i din vennegruppe, og hvem der er klatretøsen, så er dette uden tvivl aktiviteten for jer.

Man finder ofte klatring i forskellige aktivitetscentre, som ofte også indeholder en lang række andre sjove aktiviteter og spisemuligheder. Derved kan I altså få en hel dag til at gå i et sådant center – og klatring behøves blot at være en af aktiviteterne.

Når dagen er slut, så kan I nyde noget god mad og et par øl, og vinderen af dagens aktiviteter kan nyde at håne de andre.

Klatring, sjove aktiviteter, mad og øl er helt sikkert en god opskrift på en uforglemmelig herretur.

Forhindringsløb skaber action og konkurrence på herreturen

Er gutterne ikke så vilde med at løbe? Løb bliver altid meget sjovere, når der er nogle sjove forhindringer mellem startskuddet og mållinjen. Derfor kan du uden tvivl lokke gutterne med til et forhindringsløb, hvor I kan konkurrere om at komme først.

Disse løb findes i mange forskellige typer, længder og sværhedsgrader. Nogle er meget korte og minder om almindelige forhindringsbaner, mens andre er længere og minder i højere grad om noget for topatleter. Du bør vælge den type af forhindringsløb, som hverken er for svær eller let for den gennemsnitlige mand i din vennegruppe.

En idé til en forhindringsbane, der hverken er for svær eller for let, er en standard militær forhindringsbane. Sådan en bane finder du flere steder i Danmark, og dette er helt sikkert en aktivitet, som alle drengene vil synes om. Planlægger du at tage på kør-selv-ferie med alle gutterne, så bør du læse denne artikel om at finde billige vinterdæk, såfremt rejsen finder sted i vinterhalvåret.