Planlæg en aktiv bryllupsrejse

Romantisk ferie

Skal i snart giftes og vil i derfor også gerne til at planlægge en rejse sammen, så vil vi slå et slag for den aktive rejse. Her kan i opleve den lokale kultur og natur mens i holder jer i gang og får en masse motion, du slår med andre ord, to fluer med et smæk. Vi giver dig her et par gode tips til hvad i kan lave på den aktive bryllupsrejse og hvordan i begge får mest muligt ud af den.

Derfor hitter den aktive ferie

Vi lever i en tid hvor sundhed er det absolut vigtigste i vores hverdag, der forventes noget af os alle steder fra og hvis vores helbred ikke er i top, så kan vi ikke præstere. Derfor ser vi også en sundhedsbølge hvor flere og flere dyrker motion og spiser sundt mad.

Rigtig mange par vælger at holde sig i form sammen, de bruger hinanden som sparringspartner og som motivation på de dage hvor man hellere vil lade løbeskoene stå og smide benene op i sofaen i stedet.

Aktive ferier, hvor vi både oplever, slapper af, men samtidig får sund mad og bevæger os er absolut noget der er kommet for at blive. Vi tror på at vi i fremtiden vil se endnu flere vælge at holde ferie hvor der er fokus på naturen og hvor vi kan komme lidt væk fra storbyens stress og jag.

Spar penge på flybilletter online

Der er ingen grund til at betale overpris for flybilletter – især ikke når det er så let at sammenligne flypriser. Ønsker du at komme i gang med at finde de billigste priser på flybilletter lige nu og her? Så skal du klikke her, hvor du får en masse gode råd. Det er bestemt ikke småpenge, man kan spare, hvis man bruger tid på at undersøge mulighederne. Det er muligt at komme tur-retur til rigtig mange destinationer for under 500 kr. pr. person.

Husk at overrask din udkårne på bryllupsrejsen

Bryllupsrejsen er noget helt specielt, det er og skal være et minde i altid kan have med jer. Det skal være en rejse hvor i fejre hinanden og jeres nye ægteskab og tilliden til at i vil hinanden for resten af livet.

Det er derfor også en god ide at overraske sin partner med enten en lille gave eller noget andet. Det kan være en lille personlig gave som et smykke eller måske du ved din partner vil sætte stor pris på. Vi ved dog også godt hvor svært det kan være at finde gaver, tag derfor et kig på denne side med personlige gaveideer til hende og find masser af inspiration.

Tips til aktiviteter

  • Tag ud og vandre i bjergene – Skal i på bryllupsrejse et sted hvor der er bjerge, så pak vandrestøvlerne med og kom ud og oplev den friske natur i bjergene. Der er intet så godt som en tur i det fri.
  • Tag et faldskærmsudspring – Er i begge til spænding og action, så kan i eventuelt undersøge om der er et lokalt sted hvorfra i kan komme ud og springe i faldskærm. Hvis du er til den slags oplevelser, men din partner ikke er til det, så gør det til en overraskelse, det vil være et minde i vil have for altid.
  • Tag ud og cykle – Stort set hvor end i tager hen i verden er der mulighed for at leje en cykel for en dag eller to. Cykling er rigtig godt, da i kan få rørt jer, samtidig med at i har mulighed og tid til at nyde udsigten og det flotte landskab.
  • Tag en dukkert i havet – Uanset om i skal sydpå hvor vandet er dejligt varmt, eller nordpå hvor det er koldt, så er der intet så godt som at hoppe direkte ud i havet og blive frisket op.
  • Tag på sightseeing – Den sidste mulighed vi nævner er lidt mere afslappet, men man kan hurtigt få gået rigtig mange kilometer. Det er sightseeing, tag ud og oplev det lokale byområde og de steder hvor turisterne ikke kommer normalt. Prøv de restauranter der er gemt et par sidegader væk og smag på det autentiske lokale køkken.