Ørepropper til rejsen

Ørepropper til rejsen

Det er altid fantastisk t rejse ud og opleve verden, men selve turen derud kan være mere eller mindre ubehagelig for dig, der ikke bryder dig om at få propper i ørerne under flyveturen.

Selve turen er for rigtig mange den mindst afslappende del af ferien. Faktisk kan det være grunden til, at vi ankommer halvirriterede og trætte frem til destinationen og har brug for at bruge dyrebare timer på at komme til hægterne igen. Det behøver ikke at være sådan.

Slip for tryk i ørerne med FlyFit ørepropper

Når fly letter og lander, sker der en trykforandring i kabinen, der giver dig ondt i ørerne og kan være med til at gøre det svært at falde til ro, hvis der er tale om en længere rejse.

I disse ørepropper findes der et helt specielt filter, der hjælper med at holde trykket mellem øret og kabinen udjævnet, så du ikke oplever den hurtige ændring, der giver ondt i ørerne. Det kan være en stor lettelse for dig, hvis du ikke bryder dig om den følelse, der normalt følger med, når flyet letter og lander.

Slip for larm med FlyFit ørepropper

Skal du ud på en længere flyvetur, kan det blive nødvendigt med en lur undervejs for ikke at være helt udkørt, når du ankommer.

Det kan bare være rigtig svært at finde ro, når der sidder et helt fly fyldt med mennesker rundt omkring dig.

Der er rigtig mange lyde og megen larm fra motorer med mere. Derfor er det for mange mennesker en stor lettelse at opdage, at denne form for støj kan sorteres fra med det rigtige ørepropper.

FlyFitsørger ikke bare for at udligne trykket for dig når flyet letter og når det lander, de giver dig også den ro du har brug for, for at slappe af på turen.

Du kan altså med de rigtige ørepropper give dig selv en pause, der ofte er rigtig tiltrængt. Ikke bare ombord på flyet, men også i bussen eller toget.

Alt i alt er FlyFit ørepropper, der hjælper dig til at få en mere behagelig rejse, om det er den daglige pendlertur med toget eller den helt store drømmerejse til Østen. De sidder godt i ørerne og former sig, så de lukker helt tæt.

Selv om de dæmper den gængse larm og støj kan du stadig føre en samtale og følge med i, hvad der foregår omkring dig. Der bliver bare skruet godt ned for volumen.

Se flere produkter der beskytter hørelsen her.