Motion mellem Fyn og Jylland

gåå

Er du typen, som søger de store oplevelser og som godt kan lide at udfordre dig selv, dine venner og din familie når i skal samles? – Måske er bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro så noget for dig, når du skal arrangere din næste store oplevelse. Det er fedt at samles med familie og venner og samtidig føle, at man får nogle oplevelser sammen. De oplevelser må gerne være nogle, hvor i får rørt kroppen og hvor i føler, at i får noget med jer hjem i baggagen i form af nye oplevelser. Her er en gåtur højt hævet over Lillebælt et fantastisk bud.

Bridgewalking over Lillebælt

Er du klar til at gå på Lillebæltsbroen og opleve, at du og dine venner eller familie lige skal trække vejret en ekstra gang, inden i bevæger jer op i højden og over broen? Ved ankomst på dagen vil i få udleveret kedeldragter og seletøj, som skal sidde rigtigt, inden i bevæger jer op på turen over broen. Inden afgang bliver i fastspændt med sele til selve broen og i kan der med føle jer sikre på ikke at falde nogen steder hen. Under hele turen højt hævet over vand og de kørende biler på broen, vil guider følge jer og forklare og fortælle om det i ser og oplever på jeres tur. Bridgewalking er i sandhed en oplevelse man ikke glemmer lige med det samme og noget, som vil få både puls og ens spændingsgen til at ryge helt i top.

Få store oplevelser med vennerne eller familien

Generelt er det super vigtigt at få de store oplevelser enten med ens venner eller med familie. Vi mennesker er socialt anlagte og det kan styrke et hvert forhold med fælles udfordringer og oplevelser. Det handler om at leve videre på de fælles bedrifter, som vi kommer ud for i løbet af et langt liv. På en måde er der tale om teambuilding med ens nærmeste.

Det er den direkte vej til succesfulde relationer, at man løbende får de store oplevelser sammen og at man hele tiden udfordrer hinanden og en selv. Det kan gøres med motion og en tur over Lillebælt, men det kan også være i form af en weekendtur til en af Europas storbyer, en tur på havet eller andre aktiviteter, som i føler at i kan være fælles om og nyde sammen. Vi er ikke alle ens og skal heller ikke være det, men kan vi blive enige om de fælles oplevelser, så er vi allerede langt i forhold til at bevare og opbygge de stærke relationer.

sammenhold

Sug i maven højt over vandet

Bridgewalking langt over Lillebælt vil helt bestemt give dig og familien eller vennerne et sug i maven og gøre, at i føler at i sammen har overvundet og måske endda overskredet nogle grænser. Dermed ikke sagt at al aktivitet skal være grænser, som skal overskrides, men følelsen af at have udrettet noget samen har en særlig værdi i gruppe sammenhæng. Det er her i knytter de stærke bånd, som det gode venskab eller den nære relation er så afhængig af.

Kombiner bridgewalking med hygge i Middelfart

Nå i så har overvundet nogle grænser og oplevet et fælles sug i maven, så er et oplagt valg i forbindelse med bridgewalking over Lillebælt at spise en lækker frokost i hyggelige Middelfart. Her kan i sammen fordøje dagens oplevelser og måske aftale jeres næste oplevelser sammen som gruppe.