Inspirer andre til outdoorlivet med oplevelsesgaver

Flyboard

Er du ofte personen, der tager initiativet til outdooraktiviteterne, hvor vennerne måske ikke så ofte tager del i outdoorlivet? Hvis dette er tilfældet og du gerne vil vise dine kammerater det fantastiske outdoorliv, så kan det gøres ved at give oplevelsesgaver. Det behøver ikke at være kun at være én bestemt oplevelse, da der er flere forskellige at vælge mellem.

Nedenunder finder du et par bud på oplevelsesgaver du kan give til folk, så de kan blive lige så outdoor som dig.

Flyboard en tur i København

En oplagt mulighed for at få en introduktion til det fede outdoor liv er ved at tage en flyboard tur ude ved marineområdet Halvandet i København. Her kan du flyve flere meter over vandoverfladen, boltre dig både i luften og igennem vandet. Vis dig frem med back flips, maveplaskere eller spring igennem vandet som en delfin – mulighederne er mange.

Hvis du vil forberede dig på turen, er flyboardet i familie med hoverboardet. Således har du mulighed for, at øve dig lidt i forvejen – så du rigtig kan imponere vennerne.

Tag en udfordring med højde

Hvis det skal være lidt mere vovende, så var det måske noget med en tur i en klatrepark? Der findes flere forskellige klatreparker rundt omkring i landet – nærmest alle, hvor man begår sig oppe i over 20 meters højde. Der kan nemt bruges flere timer i denne udendørs oplevelse. Derudover er der forskellige sværhedsgrader, så selv nybegynderen kan få en sjov tur ud af det.

Dette er en fed udfordring, hvor du rigtig kan få testen dine egene, men også dine venners, grænser i trætoppene. Altså er en tur i klatrepark ikke en dårlig idé, når outdoorlivet skal introduceres til vennerne.

Flyv i en vindtunnel

Du har måske tidligere hørt om den såkaldte Bodyflight i en vindtunnel, og måske har det vækket nysgerrigheden i dig. Heldigvis for dig, er det muligt at flyve rundt i vindtunnel i Taastrup på Sjælland. Hvor fedt er det ikke lige at kunne flyve uden at frygte at du rammer jorden, at prøve frie fald og samtidig lade adrenalinen pumpe afsted?

Følelsen af at være vægtløs, altså ikke mærke påvirkningen af tyngdekræften, findes i dag i bodyflight, bungyjump og rappeling. Hvis du selv har oplevet det før, så ved du med garanti, hvor fedt det er og her har du muligheden for at inspirere andre til at opleve outdoorlivet – eksempelvis med en oplevelsesgave.