Hav det rette cykelgrej hvis uheldet er ude

Cykeltilbehør

Hvis uheldet er ude, kan det rette cykelgrej gøre en kæmpe stor forskel i langt de fleste tilfælde. Cykelgrejet fungerer også som en form for beskyttelse. I friluftslivet er der et utal af muligheder. Cykling, løbeture, gåture og en masse andre muligheder.

Det danske friluftsliv er helt specielt. Vi har en flot natur. Vores vejrskifte er fascinerende. Sommer, vinter, efterår og forår. Fire forskellige årstider, som alle kræver forskelligt cykelgrej, når man bevæger sig i friluftslivet. Det er klart, at man har brug for noget andet cykelgrej om vinteren end om sommeren. Temperaturforskellen går at vi om vinteren har brug for noget som er varmere end om sommeren. Samtidig skal sommer grejet stadig give den rette beskyttelse.

Cykeltilbehør

Hos Easy-light.dk findes der alt, hvad man har brug for. Om vinteren er det vigtigt, at man har god belysning på cyklen, så man bliver set. Det kan være altafgørende, når man bevæger sig i trafikken. Bilister, fodgængere og andre cyklister skal kunne se dig. På den måde er du beskyttet, du kan se, hvor du kører og de andre i trafikken er opmærksomme på dig.

Det er ikke ligegyldigt, hvilke cykellygter man køber. Nogle har blot et lille lys, så bilisten kan se dig. Men jo kraftigere lygten er, jo letter bliver du også set. Den skal selvfølgelig ikke være så kraftig, at den generer billistens udsyn. Ved en kraftig cykellygte bliver vejen også lyst meget bedre op. Kører man på cykel på tidspunkter, hvor gadelygterne ikke er tændt endnu, er det også en fordel. På denne måde undgår man at køre ned i store huller eller andre forhindringer på vejen, som kan være skyld i man styrter.

Reflekser går en kæmpe forskel

Reflekser er også en rigtig god ide. Det er en kæmpe hjælp til, at gøre dig synlig på de mørke dage, morgener og aftener. Reflekser er enormt undervurderet. Mange tror cykellygter er nok. Men det er det ikke. Med reflekser bliver man også set fra siden. Når en bilist nærmer sig, vil dens lygter lyse reflekserne op. Dermed bliver du meget mere synlig.

Det er også en faktor, som minimerer chancen for uheld betydeligt. Når man bevæger sig i for eksempel rundkørsler, hvor der er mange blinde vinkler for bilisten, er det også en kæmpe hjælp med reflekser. Man bliver bare meget mere synlig, og det bliver lettere for bilisten at se cyklisten.