Hammer Cobra XTR Plus romaskine – opnå effektiv træning hjemmefra

romaskine til hjemmet

Savner du træningsredskaber der kan give dig en effektiv træning hjemmefra, så kan en romaskine som f.eks. Hammer Cobra XTR Plus være det helt rette valg for dig. En romaskine er en af de bedste muligheder for et træningsredskab, der kan styrke hele kroppen. Styrk din krop og forbedre samtidig din kondition hjemme fra stuegulvet med blot et enkelt træningsredskab. Hammer Cobra XTR Plus er et godt bud på en romaskine der kan stå i hjemmet og bidrage med effektiv træning, selv i en travl hverdag. Det er en romaskine med mange funktioner og indstillingsmuligheder. Du har mulighed for at følge med i din træning, forbrænding og distance ved hjælp af det på siddende LCD display. Du kan opnå en ideel skræddersyet træning ved hjælp af romaskinen Hammer Cobra XRT Plus, da den kan indstilles til at regulere træningsprogrammer efter din pågældende puls. 

hjemmetræning

En romaskine giver dig en effektiv træning af hele kroppen

En romaskine er langt mere effektiv i forhold til forbrænding af kalorier, sammenlignet med eksempelvis en krævende løbetur. Udover at styrke dine ben muskulatur, er romaskinen effektiv til at styrke hele kroppen, særligt de store muskelgrupper i ryggen og lænden. Med en romaskine træner du din kondition, samtidig med at øge styrken i din krop. Det ses at træning på romaskinen øger din puls og forbedrer din kondition, da iltoptagelsen øges. Den øgede iltoptagelse giver dig en bedre udholdenhed og muskelstyrke i alle andre udøvende discipliner. Selv med små trænings-sessions, kan du forbedre din kondition og styrke. Det kræver blot 10-15 minutter ved træningsredskabet og en indsats der er effektiv for alle, selv i en travl hverdag. 

træning af benmuskler

Anvend romaskinen rigtigt for en optimal træning 

En romaskine har en enkelt ulempe i forhold til træningseffektiviteten. Det er muligt at anvende romaskinen uhensigtsmæssigt. For at give din træning med romaskinen det bedste udbytte, bør du skubbe med benene først og derefter trække rorpinden til dig. Ved at anvende din romaskine og starte med at skubbe med benene, udnytter du træningen mest muligt effektiv i hele kroppen og undgår uheldige træk i ryggen og skuldrene. Derudover bør du ikke ro med for høj intensitet, står hellere ud i den lave ende og mærk hvordan du langsomt finder overskud med en øget styrke. Husk at romaskinen ikke kun er til fordel for muskelstyrken men også konditionen.