Guide til det bedste udstyr til din udendørstræning

Guide til det bedste udstyr til din udendørstræning

I vores moderne verden findes der alt inden for træningsudstyr til både indendørs- og udendørsbrug. Da vi hovedsageligt arbejder med udendørstræning, vil vi gerne introducere dig for det bedste udstyr til dét formål. Med det rette udstyr kan du nemlig sikre dig en god og udfordrende træning i din egen have. Dette vil vi fortælle dig meget mere om i artiklen.

Det udvalgte udstyr er hovedsageligt henvendt til dig, som har egen have eller alternativt har adgang til en fælles grund. Bemærk at du kan låne penge til det meste udstyr, hvis din økonomi ikke rækker til det ønskede udstyr. Søger du et hurtig lån på nettet? Så besøg hurtiglaannemt her og indfri dit store ønske. Lån med omtanke.

Trampolin

Trampolinhop er muligvis ikke en officiel motionsform. Der er ikke desto mindre rig mulighed for at hoppe sig i form. Er du ikke til traditionelle motionsformer som løb og cykling, så kan du med god samvittighed anskaffe dig en trampolin. Der findes masser af robuste trampoliner til voksne – tjek da udvalget ud på nettet ved interesse.

Uanset om man køber en trampolin for at komme i form eller for at forkæle ungerne, så skal man huske den uskrevne regel om, at man kun må hoppe én ad gangen. Der sker hvert år mange trampolinulykker, som kunne have været undgået, hvis man overholdt den ene regel.

Stepbænk

Steptræning er også en oplagt måde at komme i form på. En af fordelene ved denne motionsform er, at den kan dyrkes uanset tid og sted. Du kan formentlig steppe dig til en sundere og flottere krop ved blot at give den gas i 20-40 minutter hver dag. Und dig selv nogle korte pauser indimellem, så du ikke går kold midt under træningen.

Du skal kun bruge én ting for at beskæftige dig med steptræning; nemlig en stepbænk. De fleste stepbænke er beregnet til indendørsbrug, men der findes også masser af bænke, som sagtens kan holde til at blive brugt udenfor. Placér med fordel din stepbænk på et jævnt græsstykke. For at forlænge levetiden bør du i øvrigt vaske og tørre bænken af efter brug.

Fritstående pull up bar

Foruden en trampolin og en stepbænk kan du overveje at købe en fritstående pull up bar. Da langt fra alle pull up bars er beregnet til at blive brugt udendørs, bør du undersøge mulighederne grundigt. Du kan som et alternativ til en fritstående bar købe en monteringsvenlig pull up bar, som kan monteres på ydermuren e.l.

En pull up bar er nærmest et must-have for dig, som drømmer om store overarme. Du har nemlig rig mulighed for at træne dine overarme, mere nøjagtigt dine biceps, med dette udstyr. Husk også at sætte fokus på dine triceps, så dine overarme bliver ekstra muskuløse. Du kan for eksempel træne triceps ved at lave armbøjninger.