Det skal du have med til din næste telttur

Telte under blå himmel

Er du også typen, der elsker at tage rygsækken på, snøre vandrestøvlerne og så bare tage af sted? Man kan nyde rolige øjeblikke uden verdens larm og ræs, man kan nyde naturen, og man kan sove i telt om natten. Men man skal også være forberedt på lidt af hvert; hvad skal man egentlig have med på telttur?

Ting til teltturen

Til det praktiske

Din oppakning kommer selvfølgelig til at variere lidt alt efter hvor lang tid, du er af sted. Husk altid at lade nogen derhjemme vide, at du tager af sted, samt hvor du planlægger at være, hvis nu der skulle ske noget. Det kan være fristende at lade mobilen blive hjemme for virkelig at blive i ét med naturen, men det er alligevel smart at have den med for en sikkerheds skyld. Derudover kan andre praktiske ting være plastre, en termokande, et sy-sæt, et regnslag, en lommelygte, og selvfølgelig mad og drikke nok til hele turen. 

Til søvnen

Hvis du skal sove i telt, er det langt fra det samme som at sove hjemme i sin seng. I teltet sover du formentlig på et liggeunderlag med en sovepose, og eventuelt en sovepude, hvis du har taget sådan en med. Der er mange, der ikke rigtig bryder sig om at sove i soveposer, da den lukker sig så tæt om kroppen, og benene bliver holdt sammen. Derfor er der også mange, der lyner soveposen op, så den fungerer som en dyne, og så har de et lagen med til liggeunderlaget. Her gælder det om at vælge et lagen i høj kvalitet, som kan holde til alt det, som en telttur kan byde på.

Person udenfor telt

Til minderne

Turen vil formentlig være noget helt specielt for dig, så husk også at medbringe noget, der kan indkapsle turen som et minde for dig. Måske har du et kamera med hjemmefra, som du kan tage billeder med, så du aldrig glemmer de naturskønne områder, som du så på turen. Det kan også være, at du finder en lille souvenir på din tur, som du vil have med hjem. Det kan være en fin lille sten eller lignende, som du kan have liggende på en hylde derhjemme. Der er mange måder at tage minder med hjem, men husk endelig, at du ikke skal tage af sted bare for at have et minde med hjem; det gælder om at nyde øjeblikket. 

Nyd turen

Nyd din telttur! Man får en helt speciel ro inden i sig, når man er omgivet af naturen, og det er den ro, man skal nyde, når man er af sted. Hverdagen er fyldt med travlhed, larm og ræs, så tag dig endelig tid til at nyde naturen og slappe af en gang imellem. Det er noget, alle har brug for.