De bedste fodboldmål til børn i haven

Fodbold i haven

Er der noget børn elsker, så er det at lege. Og særligt udenfor – om så det er i regn og blæst eller i sol og varme. Børnenes valg falder tit på fodbold, og skal man give dem den rigtige følelse af at spille fodbold, skal man have et fodboldmål, man kan stille op i haven.

Solidt fodboldmål til haven

Er I en børnefamilie, kender I det sikkert. Børnene farer rundt på græsplænen med en bold, og skyder til mål mellem nogle havekrukker eller træer. Er det derfor et fodboldmål til haven, I er på udkig efter, skulle I måske kigge efter et meget robust et, som kan holde i flere år. Man kan få rigtig mange lækre fodboldmål af træ, som man er sikker på vil holde. De fås i forskellige størrelser, og er det store børn, man har, vil det også holde til at få tyret en bold ind i både net og på stolperne.

Tag fodboldmålet med på stranden

Når sommeren nærmer sig, begynder det automatisk at krible i børnene for at komme ud at spille fodbold i det gode vejr. Går turen derfor ud i det fri, eller skal I på ferie, hvor børnene gerne vil have deres fodboldmål med, kunne det være en idé at investere i et transportabelt fodboldmål til haven. Det gode ved disse mål er, at de kan tages med overalt. De fylder typisk ikke særlig meget, og kan derfor sagtens være i bagagerummet, når turen går til stranden. Det er også en god måde at få børnene beskæftiget på, hvis ferien skal holdes i et sommerhus med begrænsede muligheder for tv og internet.

Find det der passer til jeres familie

Som sagt findes der mange forskellige fodboldmål til haven. Går dit barn med en fodboldstjerne i maven, vil det med garanti bringe glæde med et stort permanent mål i haven. Men selv et lille mål kan skabe glæde, og det vil passe perfekt til dem, der ser fodbold som en lille fornøjelse i hverdagen. Man kan finde mange forskellige mål på nettet; her kan du se anmeldelser af fodboldmål til haven hos Fodboldspilleren.