Kom i god form med crosstrainers!

hjerteslag
sportssko

Har du fået et par coronakilo for meget? Bare rolig, du er ikke den eneste. Men du vil gerne tabe dig og komme i ordentlig form. Ja, ligesom før krisen, hvor du jo næsten var en adonis at kigge på. 

Men hvordan? Fitnesscentrene er dyre, og de lukker jo også hele tiden. Du må finde på noget andet selv. 

En god idé kunne simpelthen være at købe din egen crosstrainer. Så kan du sidde derhjemme eller ude i det fri og forbrænde de forfærdelige coronakilo!

Det kræver dog bare lige, at du læser op på, hvilken crosstrainer, du gerne vil købe. Der er nemlig mange at vælge imellem. Heldigvis er der hjælp at hente på internettet, så frygt ej! Læs og gør dig klar til at komme i form! 

Din træning dikterer dit valg 

Når du skal købe træningsudstyr, er det vigtigt, at du køber det udstyr, der passer til din træning. Køber du udstyr, der ikke passer så godt til din stil, får du ikke meget ud af dit køb. Tænk dig derfor godt om. Hvordan træner jeg? Hvordan kan jeg bedst lide at aktivere min krop? 

Ved at blive klogere på dig selv, kan du altså blive klogere på din egen træning og det udstyr, der passer dig bedst. 

Er du glad for crosstrainers betyder det jo, at du kan lide at løbe, at dyrke cardio. Der er mange crosstrainers at vælge imellem. Der er alt fra en billig model til en Avalor ET – inSPORTline.  

sved

Crosstrainers er en effektiv maskine at træne på 

Flere og flere benytter sig af crosstrainers. De toner kroppen og gør det let at forbrænde fedtet, man jo så gerne vil af med. Det gode ved cardio er, at det rammer hele kroppen. Du får bedre kondition af at dyrke cardio, og det vil du kunne mærke, næste gang du skal op ad en masse trapper. 

Cardio er også let for begyndere. Det kræver ikke så meget teknik som f.eks. styrketræning gør. Cardio kræver bare, at du er klar på at blive forpustet, svedig og træt. 

Så hvis du er klar på at komme i form, hvad venter du så på?