Brug naturen til at skabe dit eget image som influencer

Brug naturen til at skabe dit eget image som influencer

Har du hørt om en influencer? Da internettet fylder så stor en del af vores hverdag er det blevet muligt for danskerne at følge influencere. Hvis du er vild med at være på de sociale medier og poste videoer, billeder og lignende om hvad du går og laver, så er det at være en influencer sikkert noget for dig. Find ud af hvordan andre bruger de sociale medier, så du kan finde ud af, om det er noget for dig eller ej.

Tænk på klimaet:

I dag går mange danskere op i klimaet, da det handler om at passe på naturen. Det er vigtigt, at der bl.a. bliver sorteret skrald, at der ikke bliver smidt affald på jorden og at der bliver bevaret skovområder således, at dyrearter ikke uddør. Influencere bruger som regel et image til deres opslag således, at deres følgere husker dem for noget.

Det er en oplagt mulighed at blive en outdoor influencer, da du hermed kan sætte fokus på at der skal passes på omgivelserne. At være outdoor influencer handler om at inddrage naturen i videoer, billeder og lignende på de sociale medier. Der er mange som er begyndt at blive outdoor influencers, fordi de kan inspirere andre til bl.a. ikke at svine med affald rundt omkring i Danmark.

Hvor skal du poste videoer:

Det er meget individuelt hvilke sociale medier influencers benytter sig af. Nogen er udelukkende til YouTube, imens andre også er til Facebook, Instagram og Snapchat. Det gælder om at gøre sig bemærket, hvis man gerne vil have mange følgere. Jo flere følgere du har, desto bedre er det. Mange influencers konkurrerer med hinanden fordi de gerne vil have flest følgere på de sociale medier.

Bliv outdoor influencer:

Outdoor influencers kan finde på alle slags sociale medier. De er kendetegnet ved at befinde sig i naturen og måske endda gøre et godt formål ved at samle skrald op.

Det er vigtigt, at du laver videoer af dig selv forskellige steder i naturen, så der kommer noget varierende i dine indslag. Naturen og miljøet kan inddrages på forskellige måder, så begynd at tænk på hvordan du kan lave kreative indslag til dine videoer.

Kom godt i gang:

Der er mange som er blevet kendte via de sociale medier, da flere og flere er begyndt at følge dem. Jo mere der ser dine videoer, desto større er chancen for at endnu flere lægger mærke til dem på internettet. Kom i gang med dine videoer i dag, så du kan få dig en masse følgere.