Benyt Airbnb når du skal på ferie

Airbnb

I disse tider, hvor corona sætter rammerne for, hvad man kan og ikke kan, er det med at tænke kreativt, hvis man skal have nye oplevelser.

Der er ikke de store muligheder for at rejse, men derimod kan man få en kupon Airbnb. Airbnb kan nemlig være en hyggelig og billig måde at udforske andre steder på, nu hvor man helst skal droppe flyveturen.

Benyt Airbnb når du skal på tur

Bare fordi at rejsen til Sydeuropa er udskudt, er det ikke ensbetydende med, at man ikke kan tage på ferie. Det handler måske bare om at tænke feriebegrebet anderledes. For selvom at 30 grader og en swimmingpool er en kombination, man higer efter, når man vil flytte fokus fra hverdagen og nyde samværet, så er der så mange andre fede alternativer til dette. Et overordnet tip er at benytte sig af Airbnb – især hvis hele familien er samlet.

Sov under åben himmel

Denne tilværelse og begrænsning kunne også nemt vendes til noget positivt. Man kan udfordre sine egne grænser og prøve nye ting, man aldrig ville have gjort, hvis det ikke var fordi, corona havde ramt. Hvis der er noget, der er hyggeligt, så er det i den grad at tage på tur i det fri.

Man bestemmer helt selv, hvad man gør det til – om det er en endagstur uden overnatning, en længere tur, eller måske bare én nat under åben himmel. Med sådanne ture er der rig mulighed for nærværet, og der er en masse praktiske opgaver, som man sammen kan løse. Der skal laves bål, hvortil der skal findes brænde, der skal laves mad, som man kan benytte naturen til at sammenstøbe – såsom urter og svampe.

Det er sundt med perspektiv

Man kan så hurtigt blive afhængig af den evige luksus og de materielle goder, der danner standarden for mange menneskers liv. Derfor er det netop sundt at få perspektiv på det liv, man lever, men som man måske ikke tager sig tiden til at reflektere over. Det kræver sommetider noget mere drastisk som at trække stikket fra civilisationen og bevæge sig ud på uvant grund. Fx når man tager på telttur og ikke har diverse remedier at gøre brug af, bliver man bevidst om, hvor priviligeret, man er til daglig. Det kan være en god øjenåbner for at lære at værdsætte det, man har omkring sig.