Udendørsaktiviteter du bare skal prøve

Perfekt sving

Vennegruppen trænger konstant til nye udfordringer og aktiviteter. I har prøvet escape room, paintball og cocktailkursus. Det er tid til noget nyt, noget sjovt og udfordrende. 

Her i artiklen får du tre konkrete bud på geniale aktiviteter til en kedelig søndag, polterabend eller fødselsdag. Alle aktiviteterne kræver, at de motoriske evner ikke er helt i bund. 

På den anden side egner de sig også til et godt grin, skulle de motoriske evner være helt i bund. Læs med og find den aktivitet, du mangler til næste weekend. 

Overskud

Ram golfbanen med vennerne

En sand klassiker – dog efterhånden er smule glemt – er golf. Golf er en gammel sport, hvilket ikke betyder den kun spilles af gamle mænd. Det betyder, at sporten har mange år på bagen og utrolig mange timers underholdning af give ud af. 

Alle veninder- eller vennerne kan tage ud og prøve at slå nogle bolde ud. I booker nogle golfkøller og -jern samt bolde. I stiller jer på rad og række og banker boldene så langt ud på driving rangen. 

Er en smule øvede, er næste skridt selvfølgelig at gå nogle huller. Her skal I formentlig finde jeres egne billige golfbolde. Men aktiviteten og det høje humør er det samme. 

For en god ordens skyld, så lad vær med at være for overmodige. Skal humøret holdes højt på hele turen, må der tages minimalt med vilde chancer. Med andre ord: Nej, du kan ikke slå golfbolden over søen. 

Wakeboarding efter båd eller i park

En noget mere ”aktiv” aktivitet hedder wakeboarding. I lejer en speedbåd, hvis en i gruppen har certifikat til sådan en maskine, og tager ud på det åbne vand. 

Skulle I ikke være i besiddelse af en speedbåd, findes der flere wakeboarding parker i Danmark. De fungerer lidt som de slæbelifte, du ser på skiferien. Du får en håndtag i hånden og board under fødderne. Du holder fast, så godt du kan, mens kablet giver dig en omgang på banen. 

Er du mere til ski, vil det også være muligt at udskifte til vandski. 

Helt klart en sjov disciplin, som næsten alle vil synes om. Det kræver dog, at vejret er med jer. Selv i en våddragt og med høj adrenalin i blodet, er det en kold fornøjelse, hvis vejret er skidt. 

Polo

Ridning – måske med en køller 

Skal I virkelig på ridetur? Ja, selvfølgelig skal I det. 

Ridning er helt vildt underholdende. Du sidder langt over jorden og bliver transporteret i langsomt tempo eller galop. Du kan mærke det levende dyr, som nu er din ledsager. Det er en helt unik oplevelse, som ikke kan sammenlignes med mange andre udendørsaktiviteter. 

Skal det ”mandes” lidt op til jeres polterabend, så tag nogle køller i hånden, når I rider rundt. Pludselig bliver ridningen en sportsgren, der hedder polo. 

Polo er virkelig udfordrende og en smule besværligt i starten for en uprøvet rytter. Men når teknikken begynder at komme, bliver det hurtigt en af de sjoveste oplevelser, du har prøvet i dit liv. 

Selvfølgelig er der også stor underholdningsværdi, når halvdelen af vennegruppen bare kæmper for at få hesten til at bevæge sig.