Afprøv nye ting i naturen med kæresten

Afprøv nye ting i naturen med kæresten

På trods af at vi lever i et samfund, der er blevet redefineret grundet de mange elektroniske apparater og muligheder, der kan styre vores hverdag, ses flere og flere par, der vælger outdoor livet. Man behøver hverken at være spejder eller naturvejleder for at kunne trække elementer fra outdoor livet ind i sin hverdag, ej heller skal man have synderligt meget erfaring med campistlivsstilen, før man kan få gode oplevelser i det fri.

Mange kærestepar vælger i stigende grad at pakke en madkurv som i de gode gamle dage og tage ud og se på den natur, der omkranser dem og deres hverdag. Dette nye livssyn ses både hos dem, der bor i storbyerne, og dem der i hele deres liv har været opfostret og boet på landet.

For kæreste- og ægtepar findes der mange spændende ting man kan lave i naturen sammen. Det kan handle om noget så simpelt som sightseeing, sport i naturen, en outdoor weekend i shelter eller mange andre ting.

Som med alt andet er der nogle regler for brug og færden i naturen, som man bør sætte sig ind i før man drager afsted på cykel eller i bil – især hvis man har planlagt noget mere uartigt end blot at kigge på blomster.

Tag sexlegetøj med på skovturen – nyd jeres outdoor oplevelser

Det er ingen hemmelighed, at mange mennesker har en fantasi om at lave noget uartigt med sin partner udenfor hjemmets trygge vægge. Derfor ser man flere og flere fora på nettet, der handler om at bringe sexlivet udenfor i naturen og kombinere denne med en rigtig outdoor oplevelse.

Det er derfor ikke kun mad og drikkelse i skal pakke, når i drager ud i naturen – husk også at pakke sexlegetøjet med, og husk endelig ekstra batterier. Det er dog ikke alle former for sexlegetøj man bør tage med ud i naturen, derfor kan I med fordel købe noget nyt når i planlægger jeres sexede outdoordag.

TIP: Gør det hyggeligere med frækt sexlegetøj, som du fx kan købe her. Udvalget er stort, så der er noget for enhver smag.

Det er altid en god idé at have en dildo med i skoven, denne kan hurtigt rengøres, når man kommer hjem, og den fylder ingenting i kurven på vej derud. Det kan dog også være en fordel at købe nogle vibrationstrusser til damen og bede hende tage dem på, inden man bare skal ud og ’gå en tur i skoven’ – det vil kun blive frækkere med en fjernbetjening, så hun ikke ved, hvornår hun skal opleve nydelse.