4 ting, du bør pakke til vandreturene

vandre

Har du været på vandretur før? Så har du sikkert også prøvet at glemme at pakke et eller andet vigtigt. Når forventningens glæde tager over, sker det nemlig af og til, at vi glemmer at få pakket alt det, vi bør have med. Heldigvis kan du klare dig uden det meste – men der er nogle ting, der er meget vigtige at huske at få med. I denne artikel har vi fundet fire ting frem, som bør være i enhver vandrers rygsæk.

Mobiltelefon

Ja ja, vi ved det godt. Du er netop taget ud i naturen for at slippe for mobiltelefoner og computerskærme. Men mobiltelefonen er og bliver uundværlig på din vandretur. Du kan både bruge den til at finde vej, og endnu vigtigere kan du ringe efter hjælp, hvis der skulle opstå nogen former for uheld. Og er du afsted flere dage, er det også rart med lidt underholdning på skærmen om aftenen, f.eks. et casinospil på https://www.mrgreen.com/da/ eller et par sjove videoer på YouTube.

Væske og mad

Det lyder basalt at skulle huske væske og mad, og det sker da heller ikke ret ofte, at vandrere ligefrem glemmer det. Hvad der til gengæld kan ske er, at du fejlvurderer mængden af væske og mad, som du har brug for på din tur. Og det er bestemt ikke sjovt, hvis du først løber tør for væske, mad og energi. Sørg derfor at få rigeligt med væske og mad med – og gerne lidt ekstra for en sikkerheds skyld.

Det rette liggeunderlag

Skal du afsted på en vandretur over flere dage, er det også vigtigt, at du har det rette liggeunderlag med. Og hvad er det rette liggeunderlag så? Ja, det kan variere fra person til person, men du bør sørge for, at du har et underlag med, der er tilstrækkeligt komfortabelt. Alternativt kan du få problemer med at flade i søvn, og sker det gentagne gange på en længere vandretur, vil du uden tvivl blive ramt af søvnmangel og generel mangel på energi.

Det gode humør

Den sidste ”ting”, du skal huske, er dit gode humør! Når du er ude at vandre, får du så meget mere ud af turene, hvis du har ja-hatten på og sørger for at tage positivt imod de oplevelser, du får på turen – gode som mindre gode. Og vandrer du med andre, vil de helt sikkert også sætte pris på, at du er i godt humør.

God vandretur!